miercuri, 4 iulie 2012

ALIANŢĂ ÎMPOTRIVA DICTATURII


Societatea Timişoara, simbol istoric al luptei pentru democraţiei începută odată cu Proclamaţia din 1990, cere tuturor organizaţiilor civice şi de apărare a drepturilor omului să se unească  într-o ALIANŢĂ ÎMPOTRIVA DICTATURII. Îndemnăm pe toţi concetăţenii să participe la mitinguri şi la toate formele de protest paşnice în apărarea legalităţii şi împotriva puciştilor din 3 iulie 2012.
Cerem cetăţenilor noştri să susţină Iniţiativa civică a lui Mihai Răzvan Ungureanu ca o viitoare mişcare politică în vederea reformării din temelii a clasei politice decăzute moral.  
În acelaşi timp ne adresăm tinerilor intelectuali cu opţiuni de stânga democratică modernă să respingă abuzurile actualei coaliţii care uzurpă principiile doctrinare ale social-democraţiei pentru a instaura fărădelegea în România.
Societatea Timişoara trage un semnal de alarmă public pentru păstrarea independenţei şi a intangibilităţii atribuţiilor Curţii Constituţionale şi a tuturor organismelor justiţiei din ţară.
Concetăţeni, democraţia din România este în pericol! Este vremea să ne facem auzit glasul şi voinţa de libertate!
4 iulie 2012
Timişoara                                                                                             Societatea Timişoara
                                                                                                           Florian Mihalcea, preşedinte
                                                                                                          Daniel Vighi, vicepeşedinte
                                                                                                          Viorel Marineasa, vicepreşedinte



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu